Filmforgatás, díszlet, kellék bérlés

A Légiközlekedési Közlekedési Központ állandó partnere különböző színházi és filmes projekteknek. Olyan különleges, légiközlekedéshez kapcsolódó értékeket tudunk forgatásokhoz biztosítani, amelyek máshol nehezen vagy egyáltalán nem beszerezhetők.

Az Aeroparkban kiállított légijárművek 80 év repülési jeleneteihez nyújthatnak hiteles díszletet, első felszállását 1935-ben teljesítő DC-3-assal közel azonos megjelenésű Li-2 repülőgéptől a volt szovjet államokban a mai napig üzemelő Tu-154 típusig. Földi kiszolgáló eszközeink is folyamatosan bővülnek, ezekről bővebb információt a www.aerocars.hu oldalon szerezhet.

Különböző korokból származó egyenruhák, táskák, kiegészítők, repülőgép műszerek és alkatrészek is rendelkezésre állnak, de a légiközlekedés jelene is képviselteti magát: egy teljes Airbus A320 utasülés-készlet is az LKK tulajdonában van. Ha pedig az Aeroparkban rendelkezésre álló lehetőségek esetleg nem elegendőek, a repülőtéren működő partnereink együttműködését tudjuk kérni.

Amennyiben olyan feladat megvalósítására van szükségük, amelyhez valódi repülőtéri épület szükséges, a Budapest Airport Zrt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es Termináljának bérbeadásával tud hozzájárulni a session sikeréhez