Mutasd meg munkahelyed családodnak és barátaidnak!

A repülőtér-látogatásokat és a repülőtéri múzeumot működtető Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) feladatának tekinti, hogy az Aeropark a magyar légiközlekedésben dolgozó szakemberek számára rendszeres találkozási ponttá és közösségi helyszínné váljon. Ennek érdekében a nonprofit szervezet egy kifejezetten a jelenlegi és volt iparági dolgozók, repülőgép-személyzetek számára készített, jelentős árengedményeket tartalmazó kedvezményrendszert dolgozott ki.

Somogyi-Tóth Gábor, az LKK ügyvezetője elmondta: az elmúlt két év fejlesztéseinek, a folyamatban lévő számos felújításnak és a remek csapatnak köszönhetően az Aeropark kiváló kikapcsolódási ponttá vált, és szeretné, ha ez a hazai kis-és nagygépes pilóták, légiforgalmi irányítók és valamennyi repülőtéri szolgálat dolgozói számára is könnyen elérhetővé váljon.

Ennek érdekében számukra az Aeropark 2016-os szezontól kezdődően jelképes árú regisztrációs jeggyel, velük együtt érkező hozzátartozóik számára pedig jelentős kedvezménnyel látogatható.

Az Aeroparkból induló népszerű repülőtér-látogatások árából ugyancsak jelentős kedvezményt biztosít az LKK; az ügyvezető elmondása szerint ezzel a lépéssel azt kívánják elérni, hogy minél több iparági dolgozó megmutathassa az érdeklődő családtagoknak, barátoknak, milyen különleges helyen dolgozik.

Az Aeropark a repüléstörténeti emlékek mellett folyamatosan bővülő múzeumi kávézóval és ajándékbolttal is várja a szakmai látogatókat.

A parkolás a látogatás első két óráján belül ingyenes, a továbbiakban pedig 500 forintba kerül óránként.

Kivonat a Légiközlekedési Kulturális Központ szolgáltatásainak jegyár-kedvezmény szabályzatából

A meghirdetett belépőjegy-árak és részvételi díjak általános (gyerek, diák, nyugdíjas, családi, csoportos) kedvezményrendszerén felül a következő kedvezmények érvényesek:

Szakmai kedvezmények

 1. Szakmai kedvezményre jogosultak köre:
  • a látogatás időpontjában érvényes, Budapest Airport Zrt által kiadott repülőtéri belépővel, HungaroControl Zrt ID-kártyával, az NKH-LI által kibocsátott szakszolgálati engedéllyel rendelkező aktív iparági dolgozók, továbbá
  • a fenti területekről nyugdíjba ment dolgozók, valamint az egykori Malév Zrt dolgozói, amennyiben egykori munkaviszonyukat hitelt érdemlően igazolják (pl. ID kártya/munkakönyv+személyi igazolvány)
 2. A szakmai kedvezmények a következők:
  • Az 1-es pontban szereplő személyek az Aeroparkot 100Ft-os szakmai jeggyel látogathatják.
  • Az 1-es pontban szereplő személyek vendégei (fejenként maximum 3 fő) 20% kedvezménnyel látogathatják az Aeroparkot.
  • Az 1-es pontban szereplő személyek az egyéni repülőtér-látogatás programokon 20% kedvezményt kapnak saját jegyükből, valamint a közvetlenül velük látogató max 3 kísérő jegyéből, vagy a családi jegyből.
  • Az 1-es pontban szereplő személyek által szervezett csoportok számára a repülőtér-látogatások árából 20% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény igénybe vételének feltétele, hogy a belépőkártyával rendelkező szervező is teljes időtartamban részt vegyen a reptérlátogatáson.

A felsorolt kedvezmények kizárólag az Aeropark és repülőtér-látogatás jegyvásárlásra vonatkoznak, az LKK további szolgáltatásaira (eszközbérleti díjak, fuvar, személyszállítás, Aeroshop, Aerocafé stb) nem.

A fenti kedvezmények 2016. április 5-től visszavonásig érvényesek.