Megkezdődött a látogatói szezon az Aeroparkban és Ferihegyen

A megújult ferihegyi repülőmúzeumot és a repülőtér-látogatásokat működtető Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) tájékoztatása szerint a téli csökkentett módú üzemelés után a jó idő beköszöntével újra lehetőség van kiállítóhely szolgáltatásait teljes körűen igénybe venni.

Így az Aeropark repülőgép-szimulátorának kipróbálását változatlanul tartalmazza a belépőjegy, több pilótafülke és repülőgép-belső látogatható kísérővel, de újra üzemel a múzeumi kávézó, az Aerocafé is.

Az ajándékbolt kibővített tartalommal várja a látogatókat, idén már az AirportShop.hu termékei is megtalálhatóak a kínálatban.

Ezzel párhuzamosan az immár rendkívül népszerű repülőtér-látogatás program főszezonja is elindul.

Az LKK és a Budapest Airport Zrt szakemberei által kifejlesztett háromórás, élményszerű, előzetes regisztrációhoz kötött repülőtér-bejárások érintik a légikikötő legizgalmasabb pontjait, a forgalmi és műszaki előtereket, a gurulóutak és a futópályák közvetlen közelét, a tűzoltóbázist és aktív repülőgépek környezetét.

Fotó: Ispán Tamás

Az osztálykirándulásnak, családi vagy egyéni szabadidős programnak egyaránt remek autóbuszos repülőtér-bejárások induló és érkező pontja az Aeropark, amelynek megtekintését magában foglalják a reptérlátogatásra váltott jegyek.

Az LKK három éve tartó intenzív fejlesztéseinek köszönhetően megtöbbszöröződött az immár Közép-európai szinten is egyedülálló szolgáltatást nyújtó repülőtéri múzeum látogatóinak száma, mely által a 2016-os év során is számos izgalmas újításra készül a Légiközlekedési Kulturális Központ csapata.