Június 5-én újra nosztalgiarepülés Ferihegyről

A világ egyetlen Li-2-es repülőgépe, Faros Ikarus 55-ös, 1-es Terminál. Élmény, nosztalgiarepülés, látvány!

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel ismét itt a lehetőség egy Budapest feletti sétarepülésre a Goldtimer Alapítvány által üzemeltetett, HA-LIX lajstromjelű, 1949-ben gyártott utasszállító repülőgéppel!Az útvonal a Ferihegyről történő felszállást követően érinti a Duna vonalát, a Citadella környékét, majd visszatér a repülőtérre.A jegy ára utasonként bruttó 25 500 Ft, mely magába foglalja a veterán autóbuszos transzfer költségét is az 1-es terminál légi oldalára és vissza. A jegy kizárólag elővételben, kizárólag bankkártyás fizetéssel váltható meg. A programon kizárólag az érvényes, kifizetett regisztrációval rendelkező utasok vehetnek részt.

A program az Aeropark Repülőmúzeumtól indul, oda kell érkezni. A járat feltüntetett indulási időpontja nem a felszállás idejét, hanem a reptérre szállító autóbusz indulási időpontját jelenti. Kérjük, hogy a program kezdési időpontja előtt legalább 15 perccel korábban érkezzenek meg az Aeroparkba, mert a késő utasokra a szoros menetrend miatt nem tudunk várni! A parkolásra az Aeropark saját parkolójában díjmentesen van lehetőség. A sétarepülés-jegy tartalmazza a sétarepülés napján az Aeroparkba történő ingyenes belépést is, kérjük ehhez a visszaigazolást mutassa be az Aeropark pénztárában!

Kérjük vegyék figyelembe, hogy az érvényben lévő kormányrendelet értelmében kizárólag védettségi igazolással rendelkező személyek vehetnek részt a programon! A 18 év alatti, védettségi igazolással még nem rendelkező személyek esetén a kísérőnek kell rendelkeznie az igazolással. A védettségi igazolások meglétét munkatársaink a buszra felszálláskor ellenőrzik és aki nem tudja felmutatni, sajnos nem vehet részt a programon.

A program során a járművek fedélzetén és a zárt terekben (pl. biztonsági ellenőrzés során) a szájat és az orrot eltakaró maszk használata kötelező!