Ajánlja fel adója 1%-át a pilótafülkék felújítására!

Ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át az Aeroparkban kiállított Tupoljev és Iljusin repülőgépek pilótafülkéinek felújítására.

A Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) nonprofit szervezet a Közlekedési Múzeummal közösen célul tűzte ki, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálja melletti Aeroparkban megtekinthető Il-18, Tu-134 és Tu-154 repülőgépek pilótafülkéit felújítja. Vitézy Dávid, a Közlekedési Múzeum főigazgatója és Somogyi-Tóth Gábor, az LKK ügyvezetője megállapodtak abban, hogy a sokak által várt értékmentő folyamat keretében a pilótafülkék szőnyegezését, kárpitozását, a lemezes és szigetelési hibák javítását, festését célszerű elsőként megvalósítani.

A Közlekedési Múzeum – a fenti repülőgépek tulajdonosa – az LKK számára szakmuzeológusi támogatást nyújt.

Ezzel párhuzamosan az LKK belépett az SZJA 1% kedvezményezetti körbe. A felajánlásokból befolyó összeget elkülönítve, kifejezetten a fenti feladatok megvalósítására fordítja a nonprofit szervezet.

A támogatók nevét külön kérésre fedélzeti emléktáblán jelenítjük meg, ehhez egy egyszerű igazoló dokumentum megküldése szükséges az info@lkk.hu címre.

A Közlekedési Múzeum és az LKK vezetése köszönettel várja a felajánlásokat!

Légiközlekedési Kulturális Központ Közhasznú Nonprofit Kft 1185 Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Adószám: 22910653-2-43

Ha az adója 1%-át a pilótafülkék felújítására kívánja adományozni, a rendelkező nyilatkozaton az LKK adószámát tüntesse fel:

A kedvezményezett adószáma: 22910653-2-43